Sebak...

Assalamualaikum...

Mood : sebak dan sedih sangat sebab baru lepas baca entry solemnization Irine Nadia Marcello
sangat menyentuh hati.. walaupun dah baca.. tapi, tetap review banyak kali sebab diri sendiri pon akan mengalami saat2 itu tak lama lagi.. 





Sejujurnya, mengalir air mata bila tengok pic ni.. Rasa tak sanggup nak melalui saat tu.. Rasa macam tak nak kahwin pon ada.. Tak nak tinggalkan mak ayah.. tapi, berkahwin adalah satu sunnah dan besar pahala dan ganjaran bagi sesiapa yang mendirikan masjid.. Allahuakbar!!

Tahniah buat Irine Nadia.. Semoga masjid yang dibina akan selalu dilindungi Allah.. 
huk huk (teremosional pulak..)

Thankz for reading this entry.. (^_^)

Love,
YULIANA WAHIT

2 ulasan:

Boo berkata...

jgnlah sedih yang...
biasalah bila kita anak perempuan ni berkahwin, mesti sedih nak tinggalkan parent dan family...
semoga awak tabah melaluinya waktu perkahwinan nanti :)
taniah buat irine :)

-SUPERGIRL- berkata...

dah bace . series sebak sgt .. :'(

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol