Tarikh tutup segmen: Saya Nak Kad Raya dari YUYU

Assalamualaikum... (^_^)


Alhamdulillah seramai 54 blogger dah join segmen saya nak kad raya dari yuyu...
Tak sangka ramai jugak yang join.. huhuhuhu terharu sangat2.. TQVM.. sambil mata berkelip-kelip dan senyum sampai telinga.. kih kih kih..
Anyway yuyu belum bagitahu lagi kan bila tarikh tutup untuk segmen ni sebab yuyu nak tanya pakcik posmen dulu.. then, yuyu dah tanya.. pakcik tu cakap kemungkinan 1 week before raya dh closed untuk penghantaran.. So, kene hantar cepat2 lah kan kat pakcik tu.. kang tak sampai pulak kat korang.. muehehehee...
Tarikh tutup segmen ini adalah pada...

5 OGOS 2012 AHAD SAMPAI PUKUL 12 MALAM SAHAJA!!

Jelas tak?? penyertaan diterima sehingga pukul 12 malam shj tau.. After that, I'm sorry.. ala-ala amir raja lawak.. So, sempat lagi ni korang nak join.. ada beberapa minggu saje lagi.. Pemilihan pon encik random yang pilihkan secara rawak.. so, mana lah tau rezeki korang.. 
Jom join ramai-ramai.. Mana tahu yuyu tergerak hati nak tambah lagi kad raya... Best tu...
Sesape yang nak join korang boleh klik saja iklan kat sidebar tepi tu keyh..

Thankz for reading this entry... 

Love,
YULIANA WAHIT

2 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

pat2 grab peluang dapat kad raya :D

Jue Derella berkata...

Wah! hri trikh ttp segmen nie.. xsbrnya nk thu sape pmnangnye..^_^

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol