bertukar wajah lagi...

Assalamualaikum..


Disebabkan borink kat office tak de apa yang nak dibuat.. Mula lah tangan ni menggatal mencari theme and background yang baru untuk blog.. Rasa macam borink pulak yang lama tu. hehee... tukar selera sikit lah.. Sampai kan waktu rehat pon buat bodoh je.. Malas lah nak lunch.. Alang-alang makan petang je tros nanti balik keje.. Jimat sikit duit.. hohoooo.. So, how about my blog now?? ok ke KO?? for me.. metilah OK.. sbb diri sendiri yang buat kan.. Tapi, hanya ini je yang mampu dibuat.. Tak pandai lah nak edit blog cantik2.. tangan tak kreatif.. but, still senyum dengan hasil kerja sendiri.. (^_^) give me 5 stars!!!  Header pon tukar.. tengok header yang lama tu macam terlalu crowded je.. so, buat yang agak simple tp cantik.. sekarang ni.. yuyu dah start suka warna dusty pink.. sangat cantik colour tu.. memang terpikat sangat2.. so, bercadang untuk tukar colour dusty pink for theme.. background pon search kat google je.. and nasib baik jumpa yang berkenan dan ada sikit2 warna dusty pink.. kira OKlah rupa blog saya ni yerk... Sidebar pon dah tukar sikit2.. Semua dah letak border.. So, kemas sikit nampak kan.. Tak bersepah.. hihihiiii.. Lagu for blog ni pon dah tukar... Lebih romantik and supaya pengujung blog saya lebih relax gitu... hahaiii!!!


Overall is GREAT!!!

Love,
YULIANA WAHIT

2 ulasan:

Sheila Nasir berkata...

do follow my blog ya.. :)
http://sheilanasir.blogspot.com

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Schomelnyer Pink....:)

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol