Lelaki TAKUT kucing???

Assalamualaikum...


Hai.. Hemmm malam ni mesti ramai yang tengah sibuk2 update blog, blogwalking, follow memfollow, komen-mengomen.. kan..kan?? Tak kisah lah tu.. Eh, nak tanya sikit?? ada sesiapa kat sini yang TAKUT dengan kucing tak?? hiks hiks... Saya!! saya!! (yuyu lah tuh..) Ok.. dengan bangganya yuyu umumkan yang yuyu TAKUT kucing dan FOBIA dengan kucing!! Sebab apa?? biarlah rahsia... 




(klik untuk tumbesaran) sumber coklateyes



Berkaitan dengan tajuk diatas... yuyu teringat masa zaman sekolah menengah dulu.. ada seorang pelajar lelaki yang tengah makan melompat dari meja yang dia duduk ke meja sebelah.. disebabkan dia terkejut nampak kucing lompat kat sebelah dia!! buahahahaa... (lelaki tau?? bukan perempuan.. ahakss!! ) masa tu makan tengah hari.. yuyu ni bekas pelajar sekolah arab.. so, dah tentu stay hostel ye dak?? Balik kelas pukul 1.50 petang.. Memang kelaparan tahap gaban lah kan perut ni.. dan undang2 sekolah arab kan.. pelajar laki dan perempuan tak boleh bercampur.. tapi kami hanya di sempadankan dengan besi yang pemegang tu..(tak tau nama dia..) 

Berebut-rebut adalah suatu perkara biasa bagi pelajar2 skolah yuyu ni.. tak tau lah sekolah korang.. Tapi, yang buat yuyu tension.. Banyak sangat kucing kat sekolah yuyu tu.. Kadang-kadang macam dah tempat taska kucing pulak.. Haiisshhh!! dah lah takut kucing.. Okeyh.. Masa tengah makan tengah hari tu.. Yuyu pon ada sekali lah masa tu dan kebetulan yuyu makan menghadap lelaki.. Pastu, yuyu nampak ada seekor kucing ni  berjalan ke arah sorang budak ni lah... Dalam fikiran yuyu.. ni mesti jap ag dia lompat ni.. Habis lah!! 

Tiba-tiba.. kucing tu lompat!! perhh.. melompat budak lelaki tu kat meja sebelah!! kah kah kah!! Tersedak yuyu masa tu.. Masin betul mulut akuh!! Masa tu, malu yang budak tu rasa memang yuyu sekali dapat rasa.. (sebab aku takot kucing lah!!) Semua budak2 kat kantin ketawakan dia.. Yahh,, yuyu akui yuyu pon ketawakan dia.. hahaha!! Kelakar gila boleh tak tengok muka dia... Last2 aku sendiri kesian tengok dia.. Dia terus cabut dari kantin terus blah masuk hostel!! Maybe dah malu sesangat lah tuh kan.. Kesian kau!!

Korang pernah jumpa lelaki takut kucing tak?? haha.. mesti comel kan...

Thankz sudi baca entry ni.. (^_^)

11 ulasan:

Michelle Hopell berkata...

adik michelle takut kucing .. hihi~

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

kasihan budak tu.. ^_^

cik yuyu berkata...

ye ke?? huhuhu...

cik yuyu berkata...

mmg kesian sgt2..

Boni Kacak berkata...

hahaha,, teruk betul budak laki tu..memalukan lelaki je.hahahhaa..lain lah kalau takut lipas. takut lipas boleh dimaafkan lagi.hahaha

Ardini Humaira berkata...

ololoo takut tucen upenye hehe

cik yuyu berkata...

hehehe.. boni takut kucing tak??

cik yuyu berkata...

(^_^) ngeee...

Yumida berkata...

hehe..even kucing dikategorikan kucing jinak tp ade yg liar mengganas..cam kucing kte org penah gigit kaki my hb sampai berdarah..sy pn takut nak lalu..sentiasa berwaspada bila lalu depan kucing tu...

tp..alhamdulillah..kucing2 kami yg lain sgt manja n jinak..sllu tdo atas bdn my hb...

cik yuyu berkata...

hehehee.. walaupun tak suka kucing.. tp suka tengok kucing.. comel..

sHiMi sHinHae~ berkata...

sy suka kucing ,hik3

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol