Bila di cari tak de.. Bila tak carik sibuk depan mata..

Assalamualaikum...

Haip haip!! ganggu lah lalat ni aku nak typing nih.. Erkk.. Selalu berlaku dalam hidup yuyu... Sampai terpacak-pacak rambut ni menahan geram ya amat bila cari sesuatu barang yang sangat-sangat diperlukan.. Tapi, time tu lah tak jumpa.. Kenapa ehh?? Nak kata diri ni careless.. Tak kot.. "Saya selalu ingat apa yang saya buat" sampai schedule sy tiap2 pagi kene korek hidung dulu sebelum mandi pon tetap yuyu ingat.. Nampak tak?? betapa kuatnya memory yuyu nih.. maklum lah 100GB kot.. 

Macam semalam, boleh dikatakan tiap hari yuyu gi bazaar kat area rumah yuyu tuh.. sampai dah ingat dah kat mana gerai martabak, gerai kebab, gerai nasi ayam, gerai ayam percik, semuanya lah!! but, semalam terasa nak makan roti john.. So, dah confident gila nih sebab dah tau gerai nya yang mana satu.. sebab satu je gerai yang sedap roti john.. Then, parking lah kereta yang agak dekat dengan gerai roti john tuh.. eh, mana pulak pegi nih.. selalu kat sini.. kenapa tak dew.. haish... terus mencari sampai lah penghujung bazaar.. Oii.. dah jauh sangat dah ni ngan kereta.. tapi tak jumpa jugak.. Adakah memory aku ni dah low?? atau.. hmmm entahlah.. so, tak dapat lah makan roti john semalam..


adakah yuyu nak kena buat mcm ni? tulis note dan tampal kat kepala.. biar tak lupa.. 
wakakaka...


Bukan tu jerk.. bila nak guna gunting, time tulah tak jumpa.. bila nak cari cepit kuku.. time tu lah tak jumpa jugak.. bila tak nak guna.. time tulah mnyibuk depan mata.. haissshh parah-parah... 

Errrr korang pernah tak macam ni??



5 ulasan:

Nick Nashram berkata...

hahah,,kalo orang ne boleh format dah lama da upgrade tukar jadi Window 8.

hudahassan ^^ berkata...

hahaha . selalu sangat .

tp ak mang careless . kahkah

Razil Tahir berkata...

perkara nie amat standard sangat terjadi...
dah lali dah pun..huhuhuhu

Mila Ahmad berkata...

selalunya bila nak cari tudung. time xnak pakai ada jerk bila nak pakai ntah mane hilang.

wanie-raina berkata...

ade ade ! :D
yg slalu nye MP3..
MP3 model lame cenonet skit..
bile nak gune ta jumpe~ bile tak ingin pun nak gune ade je dpan mate hahahah

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol