Lemak dah meninggi gunung!

Assalamualaikum.. 

Firstly, yuyu nak wish Selamat Hari Raya lagi sekali sebabnya raya kan sebulan.. so, kenalah wish hari raya manyak-manyak.. mueheehe..

Haissshhh.. Hari ni dah start keje.. Malasnya.... 1 week off work.. then, When go to back work?? ohooii.. Lemak dah tepu sangat dah nih! menggunung lagi.. Rasa macam nyesal plak apply cuti lama-lama sangat.. Bangun pagi dah lah lambat.. kelam-kabut pergi kerja tadi.. Huh! sob..sob..




Ada muka malas nak gi kerja tak?? ni muka memang tak touch-up pape.. just tepek bedak tabur je.. 
Takut lambat sampai office! 

Pluss hujan lebat kat sini.. Menambahkan lagi kemalasan dalam diri nih! So, rasa mcm nak zzzzzzzz... 
Kepada yang dah start bekerja hari ini.. Ambik mood semula untuk kerja okeyh.. Lupakan sikit-sikit mood raya tuh.. Kang kerja tak siap.. Boss mengomel plak.. :)

SELAMAT KEMBALI BEKERJA SEMUA!!
(*_*)


7 ulasan:

Nadia Elena berkata...

haip! kerja takmo malas2.. :D

~AiMi SyAhiRAh~ berkata...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

ros_reeza berkata...

hai, selamat hari raya Aidilfitri :)

Selamat kembali bekerja :)

Rawlins byRawlins berkata...

Sama la kita

Masih lagi mencari semangat nak bekerja nie
Baca entry saya ye

zulhilmi tempoyak berkata...

ehhhh2... kebetulan.. sy ad gak promote produk2 nk kurangkan lemak ni.. heee

Nafisya Ismail berkata...

selamat bekerja... jom makan byk2!! hehe

Nick Nashram berkata...

hahah..raya ne cepat je naik lemak..ketupat kot puncanya..nak p jog pon terasa malas..

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol