Kad raya dah beli dah!!!

Assalamualaikum...

Selamat berbuka puasa semua... buka apa hari ni?? ayam golek? ikan golek? sotong golek?? bergolek-golek? mueheheeee... Yuyu hari ni berbuka puasa martabak aje.. Tak beli makanan banyak-banyak pon.. sebab tau tak kan boleh habis punya.. ngeh ngeh.. 

Actually, dari hari isnin yang lepas dah terniat nak mencari kad raya.. untuk apa?? nak bagi kat sapa?? untuk korang lah yunk!! nak bagi kat korang lah.. kan yuyu ada buat segmen arie tu.. so, arie ni yang berkesempatan untuk mencari.. plusss alhamdulilah.. dah hampair 80 orang yang join segmen yuyu ni.. thankz sangat-sangat kat korang.. terpancar semangat korang untuk dapat kad raya ni.. hehehe.. untuk yang nak join segmen ni.. masih lagi dibuka dan sempat untuk join.. tarikh tutup pada hari ahad 5 ogos 2012 sebelum jam 12 malam.. tepat jam 12 malam yuyu akan terus close segmen.. masa tu kalau ada yang baru nak join... mintak maaf.. next raya keyh.. 

balik kerja tadi terus bergegas mencari kad raya.. tengah-tengah drive dok memikir mana aku nak cari kad raya ni.. ting!!! dah office dekat ngan jusco.. pegi ajelah jusco.. sampai kat kat jusco.. terus pergi masuk kedai HARRIS sebab tak nak lambat-lambat nanti jem jalan raya dah tak sempat berbuka puasa kat rumah.. Mata mengeliorr mencari kad raya kad mana.. and taraaaa jumpa pon..



geram dengan kad pink rose besar kebapok tuh!! ada tak sesape nak bagi yuyu kad tuh?? yuyu menerima dengan hati terbuka...



haa... banyak tak?? banyak tak?? errrr tak banyak sebenarnya choice kad raya kat situ.. dua tempat tu je ade.. yang lain semua kad hari jadi.. LOL!! try jugak jalan-jalan sikit kot-kot ada kat tempat lain.. tapi hampeh.. tapi it's ok lah.. yang penting ada.. 

haa... setengah jam ko aku dok berdiri kat situ sorang-sorang bingung nak pilih kad raya yang mana satu untuk korang... dah pilih yang ni.. tak jadi.. amek yang lain.. pasue tak jadi pulak.. amek lagi yang lain.. ngek.. ting tong jap! take time sekejap.. dan finish!! dapat jugak pilih kad raya!! mueheheee... ambik beberapa paket dan terus bayar kat kaunter.. totally harga semua adalah.. SECRET DE AMOR.. hahaha mana boleh bagitahu.. 

keluar je dari jusco nak menuju kat park kereta.. mak aiii cucaca gelap sungguh.. padahal baru pukul 5.30 ptg kot.. tapi dah macam maghrib.. dan akhirnya.. sia-sia yuyu kelam-kabut nak balik cepat tapi terkandas jugak..



konon nak elak jem.. last-last.. kena jugak.. padam muka akuh!! hahhaa..



hujan lebat wok... tak nampak jalan.. bahaya seyh.. takut jerkk...


tapi, alhamdulillah.. bila dah sampai kat kawasan rumah yuyu.. clear.. setitik hujan pon tak da.. sampai aku on lampu pon dah tak ingat nak tutup.. terbukak sampai kat rumah.. hahhaa.... errr... agak-agak ada orang perasan tak???






uppssss yuyu lupa nak snap gambo tadi.. tp exchange dengan pic ni okeyh.. nge ngeh ngeh ngade!!



taarrraaa... seee... dah beli dah!!! nak tengok?? mane boleyh.. sesuka hati jerk.. nantilah.. tunggu segmen tutup.. semua kad dalam tuh ada..... jeng jeng jeng.. rahsia jugak!! tak boleh bagitahu.. hihihiihiii rasa tak sabar pulak nak tulis kad raya ni.. pasue nak post kat korang semua.. waaaa seronok-seronok!!! 
eh, korang jom lah join segmen kad raya yuyu ni ramai-ramai.. baru syiioookkkk!!! mana tahu korang dapat kad raya?? sekarang bukan senang tau nak dapat kad raya dari orang.. yuyu berbaik hati dan ikhlas nak bagi kat korang semua.. eceyhhhh!!!

eh, ok lah yuyu nak tulis kad raya ni.. tunggu keputusan siapa dapat kad raya nanti keyh!! daaa..

Thankz for reading this entry...


8 ulasan:

Yen berkata...

best2.. lama tak dapat kat raya..

Cik Lyeen berkata...

nak kad raya jugak..T_T

Tyikhya Sharfyikha berkata...

brpa org yg dpt kd rya tuh??

cik yuyu berkata...

seramai 20 pemenang akan dapat kad raya..

Nur Amallina Rosli berkata...

bestnya dapat kad raya! hmm

eimah siti berkata...

nak kad raya gak....hehehhe....dulu slalu la berdiri berjam2 kat tempat kad raya tuu...skrg da malas.....huhu...

~ cik matahari ~ berkata...

waaa rajen cik yuyu mencari kad raya!
rindu rinduu ngn kad raya.
hope sgt dapat kad raya cik yuyu. hehe
td nmpk yg ade love2 wrna pink. nak yang tuu :P

Fellowless berkata...

Hope Ghan bertuah dpat kad raya dari kak yuyu hehehe :D dh lme tk dpat kad rya sjak zaman fesbukk

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol