4 days..

Assalamualaikum...

Baru empat hari tinggalkan.. rasa macam 4 tahun pulak.. Rindu, windu, missing, miss semua ada.. Rasa nak hug-hug jerk! eh, rindu sape?? hug sape?? blog pink yuyu lah and of coz u all sume!!! Haisshhhh.. mintak maaf ler kalau ada yang dok bukak blog ni tapi masih lagi entry yang sama.. Beberapa ni yuyu kurang sihatlah.. Fever..(ohoii speaking london gituh!) you know fever?? Fever is demam lah! 

Demam nya melarat dari kepala sampai ke kaki.. Satu badan sakit.. Masa tu jangan kata nak update blog.. Nak open lappy pon tak larat.. huh! cobaan di bulan puasa.. sabar-sabar.. ni pon sebenarnya agak sewel lagi nih.. Badan dah tak rasa sakit.. Cuma tang kepala ni tak ok2.. Ada agak pening2 sikit.. Tapi ku larat jua untuk meng-hupdate blog pink wink wink aku nih! hebat tak?? ngeh ngeh..

Masih mencari mood blogging yang hilang lagi sebenarnya ni.. untuk kembali normal.. ekkekkee.. Apa-apa pun.. Selamat Menjalani Ibadah Puasa dan Selamat Hari Raya!.. Segmen kad raya dari yuyu masih dibuka.. siapa yang mahu join boleh klik iklan disidebar.. Ada 5 saja hari lagi.. Diingatkan pemilihan adalah secara random.. Bukan yuyu yang pilih.. Okeyh!! Chill..

Thanks for reading this entry (^_^)

Love,
YULIANA WAHIT

3 ulasan:

Boo berkata...

Assalamualaikum..
awak baru lepas demam ke?
makan ubat tau,
jaga diri leklok :)

Yana Aina berkata...

puasa thn nie mmg dugaan. yana pon br baik demam. take care ^^

NUR SYAZWANI berkata...

jangan lupa makan ubat , rest yaa !

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol