Page FB : Himpunan Gambar Awek Melayu

Assalamualaikum..


Perhatian.. perhatian.. perhatian!!!!

Untuk keselamatan, diminta supaya sekarang jugak hide/sembunyikan gambar2 dalam fb korang 
sebab yuyu baru jumpa satu fb yang mengumpul gamabr2 awek tak kiralah gambar korang berbogel atau pon tidak dan dia akan masukka dalam page dia untuk tontonan awam.. 

TAK PERCAYA???? KLIK SINI..


masih degil?? terpulang.. yuyu dah sedaya upaya cuba untuk tolong dan sebarkan hal ni.. sebab yuyu jumpa depan mata.. yuyu tak tahu siapa owner page ni.. banyak dah mangsa kena.. Ishh mengucap yuyu bila tengok tadi.. jadi, pada sesiapa yang dah baca diharap dapat report page fb ni ramai-ramai dan tolong sebarkan pada rakan-rakan yang lain.. Untuk ingatan kita bersama..

5 ulasan:

Boo berkata...

dorang ni takde kerja lain

muhsin.aminudin berkata...

gambar ade yg lucah kemain lagi

NURUL ◕‿◕ berkata...

saya baru tau semalam je..memang tak di sangka..saya pun tak berani dah nak upload gambar sendiri..n dah private semua gambar..kesian kat diaorang yang terkena tu..

dhia adawiyah berkata...

betul - betul ! Wieya terus tutup ! Eeeeiiiuuu .. !

~ cik matahari ~ berkata...

di ekploitasi sesuke hati.. huhuhu
oleh itu, marilah kita para wanita2 ayu.. hehe
marilah menjaga maruah diri :)
jgn sampai dh terhantuk baru nak terngadah. sekian ^___^

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol