Permainan SOS.. sape pernah main?

Assalamualaikum.

Kebosanan betul-betul menguasai diri.. Dah bermacam-macam acting yang dilakukan demi menghapus kebosanan ini.. tetap.. tetap menguasai diri.. keluhan yang panjang sepanjang 350km/h selaju smash dari Datuk Lee Chong Wei dari bibirku.. 

Stoppp!!! mak aih mukaddimah aku.. apesal tetiba je sastera kuat bebenor nih.. nak challenge Zahiril Adzim ke?? Inilah akibatnya kalau dah bosan tahap gaban kat dalam office nih.. 

Permainan SOS?? 
siapa yang tau dan pernah main game ni?? yuyu tahu game ni masa sekolah menengah dulu.. pengaruh rakan sebaya lah.. tapi yuyu tak pasti apa function game ni.. Tengok diorang main.. Then yuyu pon join sama.. selalu main ngan kawan sebelah meja.. buat banyak-banyak sampai penuh satu A4 paper. 


sory kalau gambar tak clear.. sebab pakai ink warna pink.. Bosan kat office.. yuyu main SOS ni hah.. krem tangan ni duk menulis je dari tadi.. Sampaikan dakwat pen pink tu tinggal sikit.. yuyu rasa ramai kot yang tahu game nih.. dan pernah main jugak.. betol tak? betol tak?? say yes lah!! hahhaa nak paksa-paksa pulak ek..

ada yang tahu function game ni tak?? 


5 ulasan:

Saya Disini berkata...

penh3

lynndAmya berkata...

haha of course lahh penah, permainan glamour dlm claz tym cikgu ade mesyuarat..haha

✿Lady Ainaa✿ berkata...

selalu main mase lapang kt sekolah dlu.. habis buku matematik diconteng.. hehehe... pastu mse sekolah rendah gak, suka main cop tiang ni.. awwwwwwww.... lama tak main

Nick Nashram berkata...

hahah,,selalu main tak kiralah masa cikgu takde ke, masa cikgu ngah mengajar ke..siap ade 1 buku khas utk main sos..

Cik Rongoks berkata...

dulu time skolah selalu main jugak.hahaha

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol