ZAKAT DRIVE THRU

Assalamualaikum..




MUDAH: Muhammad Faiz Azman (kanan) membayar zakat menerusi kaunter pandu lalu yang pertama diperkenalkan Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) berdekatan Sultan Mizan Zainal Abidini, Putrajaya, hari ini.. Lankah itu adalah inspirasi yang diperkenalkan Imam Besar, Hazaruddin Baharuddin bermula jam 9.30 pagi hingga 5.30 petang kecuali Jumaat. Sumber Berita Harian Online


Pendapat yuyu adalah satu langkah yang bagus untuk masyarakat sekarang.. Lebih mudah, cepat dan jimat masa.. kadang-kadang ada yang bagi macam-macam alasan bila part bayar zakat ni kan.. So, tiada lagi alasan untuk kata TIDAK okeyh..

p/s: apa?? ingat MCDONALD'S je ada drive thru?? 


9 ulasan:

Fyzal berkata...

advance. dah macam smart tag punya lane.

PaK PiS berkata...

sumenye senang skrg ni..klu xbyr zakat jgak tak tahula. ^_^

hudahassan ^^ berkata...

drive thru ade . on9 pon ade . dok kat pejabat pon boleh byr zakat .

dunia dihujung jari :)

Lyaa Suriany berkata...

Wahhh
makin sng dah.
kite baru tau ni

Cik Yaya berkata...

wahhh...bgusnyer...
lebh bgus dri fastfood drve thru tuu kan kan kan ^o^

Yen berkata...

wah senang sekrang nih..

AmyZana berkata...

hebat. lagi progresif kalau buat mcm nih :)

QasehnyaRania berkata...

cayalah =)

Opocot berkata...

satu kemajuan yang bagus..kalau ada yang tak pergi bayar lagi tak tahu la... :)

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol