Our pray for JEJAI!

Assalamualaikum :)

Pastinya, semua dah tahu tentang berita rakan blogger iaitu bro JEJAI yang menghidapi Kanser Paru-Paru Stage 4.. Sejujurnya, aku tak kenal siapa itu blogger JEJAI.. Memang tak kenal langsung.. Aku kenal pon baru tadi.. Terbaca dalam blog BONIKACAK with tittle '#SaveJejai... Then, baru terbaca dekat blog BEN ASHAARI dan EYRIQAZZ. Nampak sangat aku ni tak mengikuti perkembangan blogger-blogger yang ada kan.. Tersentuh dan rasa sedih sangat-sangat bila baca tentang penyakit yang dialaminya..

sumber BONIKACAK

Sebagai seorang blogger, aku mempunyai rasa tanggungjawab untuk membantu menyebarkan mesej ini dengan harapan supaya aku dan juga rakan-rakan lain dapat memberi bantuan sedikit untuknya.. Walaupun aku rasa agak janggal untuk post entry ini.. Tapi, atas izin otai-otai blogger diatas untuk menyebarkan mesej ini dan juga untuk nyawa yang sedang bertarung dengan maut.. Sangat penting untuk aku sebarkan..

Jadi, aku menyeru kepada semua rakan-rakan blogger yang lain untuk sama-sama memberi bantuan sedikit untuknya.. Jika tidak mampu dari segi kewangan, doa yang ikhlas dari kalian semua sangat-sangatlah dihargai.. Bagi yang ingin menyumbang boleh bank in ke:-
 MAYBANK ACC JEJAI: 164351079691 (Azhar Bini Ramli)
MAYBANK ACC NO: 164089741562 (Wife Jejai, Mazliana Othman)

Boleh pergi ke blog http://www.eyriqazz.com/2012/08/je-jai-antara-rakan-rahsia-dan-racun.html untuk mengetahui lebih lanjut tentang blogger JEJAI.. Terima kasih atas keprihatinan anda.. (*_*)



8 ulasan:

Pink Lavender berkata...

mati2 ingat jejai fasha sandha tuh..hahahah

boni kacak berkata...

thanks ye awak.....

KiD berkata...

#SaveJejai

Zarul Umbrella berkata...

tima kasih sbb tolong sebarkan...selamat hari raya

✿Lady Ainaa✿ berkata...

masyaAllah, ena mampu doakan semoga dia tabah untuk menhadapi semua ni.. Hurmm....

wanie-raina berkata...

haha..tu la~ wanie pun ingat jejai fasha tuh...
ape2 pun wanie doakan smoga die akan sihat..insyaAllah~

afraa berkata...

ingtkan jejai fasha. huhu.. semoga beliau cepat sembuh. aminnn

Tanpa Nama berkata...

[url=http://cialisnowdirect.com/#drbts]cheap cialis[/url] - cialis 20 mg , http://cialisnowdirect.com/#ctvbc cheap generic cialis

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol