Cara mengesan akaun palsu pengikut twitter

Assalamualaikum..

Siapa ada akaun twitter?? Follow SINI dulu... heheh promote jap..  Majority ramai yang memiliki akaun twitter kan.. Sekarang ni pon dah ramai yang mula taksub dengan twitter.. termasuk tuan blog ni hah.. Follow sini.. Follow sana.. Retweet sini sana.. Followers pon dah beribu raban. Tapi yuyu tak delah lah sampai beribu.. Beratus pon tak jejak lagi.. Tapi, korang konform ke followers korang tu original bukan fake followers?? Uiiii.. Jahatnya mulut aku.. Maaf yer.. 

Sebab sekarang ni banyak website-website yang menawarkan jual beli untuk followers twitter.. paham tak? senang cakap.. Kita bayar duit kat website tu then kita dapat lah beli followers beribu raban nih.. So, nampaklah macam artis-artis fofular gituh!! padahal fake followers je kot.. Kalau korang ada niat nak beli fake followers boleh klik link-link website ni.. intertwitter.combuytwitterfollow.com & fanmenow.com.

Ada sesiapa nak cuba search berapa banyak fake followers dalam akaun twitter korang?? 
Then, connect sistem dengan akaun twitter korang dan sistem akan display berapa peratus fake followers korang.. Yuyu pon dah cuba!! tengok sini..


haaaa... seee my followers semua original.. not faker!! Thanks korang...

eh..eh.. korang pon boleh tengok berapa ramai fake followers member korang jugak.. Just type je nama diorang kt situ.. huhuhu best kan.. So, tak yah lah berbangga sangat dengan followers korang yang beribu-raban tuh.. Check dlu sini.. Clear!! baru lah boleh bangga.. hehehehe.. Jom ramai-ramai kita try this application..

Selamat Mencuba.. (^_^)

p/s: baca keterangan lanjut tentang sistem ini di SINI... Wajib baca okeyh!!


8 ulasan:

unsecretostory berkata...

ada jugak beli followers . Ishh2.
Nice sharing :D

Fienazzuki berkata...

hehehhe...terima kasih!

Beiby Yatie berkata...

ala.. kita tak ada acc twitter tak pandai guna, ahaha..

sebelum tu nak minta maaf, anda telah di tag, heee ..

http://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Aety Hassan berkata...

info berguna ni.. btw, aety dah follow twitter yuyu.. hehehe ^_^

Boo berkata...

Assalamualaikum yuyu..
hehehe followers kita baru ratus je.
rata2 bestfriends sendiri. Insya Allah bukan fake punya. heee

fiqah hamed berkata...

Alhamdulillah fiqah punya acc twitter pun tak ada lagi fake followers..nice entry..fiqah nak share dekat blog fiqah nanti fiqah credit k.. (:

Sue PeLik berkata...

yer ker?? ada plak yang mcm tuh kann?? isk2

Mrs.BuduBilis berkata...

budu ada jg twitter tp xpandai la nk pakai..payah n compilated :(

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol