Rakyat Malysia yang prihatin

Assalamualaikum..




penat yuyu lukis supaya korang faham apa mesej yang yuyu nak sampai kan melalui gambar ni.. 
muehehee... bangga dengan sikap rakyat yang sangat prihatin... sampaikan mood yang happy nak pergi keje down gara-gara benda nih.. (^_^)

p/s: dapat tangkap tak mesej yang yuyu nak sampaikan?? cer comment sikit..



8 ulasan:

ros_reeza berkata...

Ros faham.. selalu gak tengok.. belah sana yang accident, belah sini yg jem.. huhuhu.. motif?... sume pun prihatin nak tolong tengok... huhuhu

man yusoef berkata...

memang! memang selalu macam ni..kadang2 jem tu ingat sebab ape jelah..rupanya pasal keperihatinan mereka ini..

eimah siti berkata...

err...mcm paham ja.....yang belah sini accident, tapi orang yang belah sana yang tak ada apa2 yg nak tengok....smpai jem....huhu....sepatutnya kna ada undang2....jgn melihat kemalangan yg berlaku di sekitar anda kecuali dgn niat menolong...jika tidak...denda RM1000...hehehe XD

✿ CikAwaNanoes ✿ berkata...

hanya mampu melihat...
hu2..
biase la tu, setiap kali eksiden mesti mcm tu..

~MiZz Atie ZieYa~ berkata...

hehehe..... jem pulak belah yg tiada kemalangan

boni kacak berkata...

bila baca komen2 kat atas ni, baru saya dapat tangkap apa yang cuba disampaikan tu..hehehehe

Phat berkata...

dapat tangkap ..selalu nya gitu la

hafiz hafizol berkata...

yup.. mmg btol sgt.. habis jem sebab nak tgk org sebelah accident..

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol