Blog yuyu berwajah baru sempena nak raya!


Assalamualaikum...

Ada rasa lain macam tak korang bukak blog yuyu ni?? mueheheee.. Hari ni.. rasa sangat happy dan syukur sebab template blog yuyu dah bertukar wajah!!! haaaa cantik tak?? cantik tak??? mestilah cantik kan!!! ngeh ngeh!!! Yuyu nak ucapkan banyak-banyak terima kasih kepada CIK NORAYU BARBYDOLL sebab bertungkus lumus menyiapkan template blog yuyu ni... Sangat-sangat puas hati dengan dia punya kerja.. Cepat sangat.. dalam masa 1 hari je dia boleh siapkan semua sekali.. cepat kan?? 

Rasa macam nak melompat sambil jerit-jerit satu office bila tengok blog yuyu ni.. Memang tak imagine langsung dia akan buat secantik ni.. Memang dah lama sebenarnya yuyu nak tukar template blog yuyu ni pada yang baru.. Nak buat sendiri memang tak pandai.. Then, ternampak poster tempahan blog kat FB CIK NORAYU BARBYDOLL.. plusss tengah promosi sekarang ni full template design hanya RM10 saja.. Ape lagi terus pm dia.. sebab yuyu memang dah jadi friends dia kt fb. hahahahaa suka..suka.. esok nya teros dia start buat... dan hasilnya... taaarrrraaaaa... apa yang korang lihat sekarang!!

Sangat murah ok RM10 tuh! mana ko nak crik orang design cantik mantik mcm ni nk dpt RM10?? yang yuyu jumpa nak arie tu design full template sampai RM200 kau dia charge! mahal gila kebapok... tak sanggup den.. baik duit tu gi beli baju raya.. ada gak faedahnya... heh, merapu dah ni...




so, yuyu nak promote-promote sikit kt korang nih... bagi sesiapa yang nak tukar template blog sempena nak raya ni kan.. haaa boleh teros je gi kt fb dia dan inbox je terus.. hanya RM10 sahaja.. murah kan.. ni sebab promosi.. kalau tak harga dia RM20... promosi ni sampai 17 ogos ni.. after that, tempahan ditutup! so, cepat-cepat booking now before you late! okeyh!!

amacam??? komen lah sikit ok ke tak?? ngeh ngeh...


7 ulasan:

Fιℯzα Mιяzα ❥ berkata...

cantik ! lawa2 ! pink tu mesti kena ada jugak kan ? hehe

cik yuyu berkata...

mestilah ada pink!! wajib! hehehhee..

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

wah serius rm 10 jer
nak juga lah

لين Si Pipi Merah berkata...

cantiklah dear!

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

wah, murahnya.. lawa+cepat+ comel..
jeles pulak tengok blog nie.. hik hik http://chocolateholic4eva.blogspot.com

Boo berkata...

Assalamualaikum,
lawa template ni..
nice yuyu :)

Ayu Barbydol berkata...

tq yuyu :)

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol