Segmen : Mood Raya Belum Habis Lagi!

Assalamualaikum.. (^_^)

Alhamdulillah.. Segmen yang ketiga telah dilancarkan hari ni.. iaitu 

SEGMEN: MOOD RAYA BELUM HABIS LAGI!

Tujuan segmen ini dilancarkan adalah untuk mengeratkan silaturrahim antara blogger-blogger, menambah kenalan anda dan juga yuyu nak tau siapa yang masih lagi didalam mood raya.. :)
eh eh.. insyaallah segmen ini jugak membantu untuk meningkatkan traffic blog anda.. kan kan??

Syarat-syarat pon tak susah.. Senang je.. Follow this rules okey..
1- Follow this blog YUYU
2- Like my fanpage YUYU
3- Buat satu entry bertajuk SEGMEN: MOOD RAYA BELUM HABIS LAGI! dan sertakan gambar raya anda(tak kisahlah dengan family atau individu) dan nyatakan kenapa mood raya korang belum habis lagi?? contoh: sebab tak puas nak collect duit raya banyak-banyak!
4- Link kan entry anda di ruang komen dibawah.. Di shoutbox atau sebagainya tidak dilayan..

haa senang kan?? tak susah pon.. Tiada pemenang untuk segmen ini.. Cuma bagi peserta yang join segmen ini akan yuyu list kan diorang dalam LIST BLOGGER RAYA YUYU di sidebar dan yuyu akan review blog diorang.. :) so, join lah ramai-ramai.. Just for enjoy and fun.. 

Tarikh tutup sehingga jam 12 malam ini.. Ok bye...


15 ulasan:

~AiMi SyAhiRAh~ berkata...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

boni kacak berkata...

ni betul2 tak hilang lagi mood raya ni.hahaha

permata biru berkata...

saya join..

http://wwwpermatabiru2010.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi.html

Mrs Velentine berkata...

http://msvelentine.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi.html

Ekjozbuluh berkata...

Salam Aidilfitri dari ekjozbuluh sekeluarga...

http://izzdfarish.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi.html

Mrs.BuduBilis berkata...

kak budu join gak

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi.html

careno berkata...

Dah folo dah like dah joint... Salam Aidilfitri...

http://marqiscareno.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-masih-belum-habis-lagi.html

AHMAD AFIQ berkata...

join the club

http://ahfiq-ghafar.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi.html

Nazayiena berkata...

Join juga segmen nie.
http://nazayiena76.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi.html

Mr. Firdaus Windey berkata...

join segmen ni..

http://redscarz.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi.html

Azham Vsvc berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin :)

Syaz Blackrose berkata...

join gak..

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/08/segmen-7-mood-raya-belum-habis-lagi.html

Hanif Idrus berkata...

Menarik ini....

Boo berkata...

Assalamualaikum, selamat hari raya yuyu! sheila joined segmen ni. Hee.

http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi_27.html

eza miza berkata...

da join yuyu..

http://zafikstory.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi.html

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol