Oh no!! Traffic down...

Assalamualaikum..

Rasanya belum terlambat untuk yuyu wish Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin kepada semua blogger di Malaysia, Bunei & juga Indonesia.. (chiitt.. mcm menang anugerah pulak..) Walaupun sekarang ni dah masuk raya ketujuh.. Dan tujuh hari jugalah blog ini usang dengan tidak ber-update..

Tapi, how can i do.. Memang sangat-sangat busy raya tahun ini.. Bukan tak nak update... tapi tak sempat nak update.. Nak touch-touch lappy pon tak sempat jugak tau.. Mana taknya.. Kat rumah ni, tinggal yuyu saja anak perempuan yang belum berkahwin.. Jadi, yuyu lah yang kena jadi assistant mak kat dapur.. Sedih jugak sebenarnya sebab dah excited sangat raya sampai tak sempat nak take picture raya.. So, this year no picture raya!! huh.. orang lain semua update gambar-gambar raya yang bling-bling tuh! sob..sob..

Dah memang jadi rutin hari raya... dari raya pertama sampai ketiga memang tak boleh keluar.. semua saudara-mara datang beraya.. memang tak cukup tangan melayan.. alhamdulillah.. Raya keempat sampai raya keenam ni.. yuyu & sekeluarga pulak beraya rumah saudara.. Haa kau.. raya keempat baru dapat keluar.. 

Kesimpulannya disini.. dok membebel-bebel kat atas tuh.. Hanya nak meluahkan rasa sedikit kecewa dan hampa kerana ketiadaan masa untuk meng-update blog ini maka traffic blog pink ini down abis gila.. huk huk... sedey!!!! sob..sob.. so, after this.. i must to work hard for get back my traffic! oushhh!!!


4 ulasan:

Yen berkata...

Selamat Kembali ke dunia blogger cik yuyu.. Selamat Ari Raya same.. :)

boni kacak berkata...

hehhee..work hard jangan tak workhard..hehehe.. selamat hari raya juga yuyu.. maaf zahir dan batin ye

✿Lady Ainaa✿ berkata...

same goes with me tapi ena fikir positive je.... org tak ade masa nak online, beraya kan.. hehehe.. lepas ni usaha kembali~ weeeeeeee

Mieya Atiera berkata...

Biasa lah, musim perayaan tak ramai yang online. Memasing sibuk dengan mood raya.

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol