Segmen Closed!

Assalamualaikum.. (^_^)

Tadi siang yuyu ada buat segmen iaitu SEGMEN: MOOD RAYA BELUM HABIS LAGI!.. 
dengan ini yuyu nak umumkan yang segmen telah ditutup.. :)
Alhamdulillah.. walaupun tak ramai yang join.. tapi, ada jugak yang sudi untuk join this segmen..
Terima Kasih sangat-sangat sebab korang semua support segmen yuyu nih.. 

Blogger yang join segmen nih yuyu dah list kan diorang dalam bloglist raya yuyu.. Boleh dicheck ye.. 
Yang lain tu, kalau sengaja atau tak sengaja terscroll ke bloglist tu.. Rajin2lah singgah blog mereka-mereka..
Lagi bagus kalau korang follow sekali... muehehee... :)

Oklah.. Selamat Malam dan Selamat Berhari Raya.. 



3 ulasan:

Aety Hassan berkata...

alaaa... terlepas sudah.. btw, kiter terjah dari blog follower Yuyu - Ahmad Ahfiq - yg join segment ni.. mmg cute la blog Yuyu.. Salam perkenalan & Salam Aidilfitri buat empunya blog. Sudi2 singgah ke blog kiter yg tak berapa cute.. ^_^ i follow u!!

http://aetyhasteja.blogspot.com

eza miza berkata...

tq yuyu..hehe

ain vanilla berkata...

tak sompat ain nak follow segmen tu . hehehe

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol