New Look Interface Nuffnang!!

Assalamualaikum..

Tadi, log in nuffnang.. terasa lain macam pulak ngan nuffnang ni..  eh, interface barulah!! smart gituh!




dan.. earning yuyu pon bertambah!! 
TQ Nuffnang! sayang dia ketat-ketat.. muehehee..



10 ulasan:

Boo berkata...

Assalamualaikum..
yuyu, saya nak tanya boleh?
camne nak buat earning nuffnang kita naik ?

unsecretostory berkata...

Tahniah Tahniah (:

cik yuyu berkata...

Boo: apa yang yuyu selalu buat, follow, komen entry, blogwalking, tinggalkan message shoutbox, rajin2 buat entry yang gempak2.. Alhamdulillah.. walaupun tak byk tp kerap meningkat earning.. paling penting rajin blogwalking and komen entry..

Boo berkata...

earning tu based on kita blogwalking, comment and so on ke? bukan kena klik iklan eh?

cik yuyu berkata...

itu salah satu cara dear.. tp tak kan kita nak paksa2 orang klik iklan kita kan.. itu hak individu sama ada dia nak klik atau tak.. cara2 yg lain utk tingkatkan earning mcm yang yuyu ckp td tuh.. sbb earning ni tak pasti siaap yang bagi.. kadang2 brand yg besar2 bagi mcm maxis, digi, proton, nestle n mcm2 ag.. lagi satu, mcm yuyu ckp td rajin buat entry gempak2 dengan isu2 semasa.. supaya ramai pembaca singgah blog awak.. then, automatik traffic awk tinggi kan.. haa.. itulah yang nuffnang nak.. kemungkinan nuffnang akan tingkatkan earning awk.. :)

Boo berkata...

Oh, yeker? Baru saya faham. Sebab saya baru letak nuffnang. selama ni blog saya kosong.. takda followers pun. traffic naik pun sebab google je. HAHA. thanks yuyu :)

cik yuyu berkata...

blog kosong tu tak penting.. yang penting mcm mana cara awk nak tarik pembaca supaya datang kat blog awak dengan entry dan penulisan blog awak.. then, rajin2 kan ping entry kt busuk.org, blogr.my dan tmpt ping2 yang lain.. itu pon membantu naikkan traffic awk..

Boo berkata...

ohh, nak ping kan entri tu camne? mcm dorang tick suggestion entri yang menarik ke google eh?

cik yuyu berkata...

bukan.. awk bukak website busuk/blogr tuh.. copy url entry dlm blog awk yang nak di ping.. then, ping kt website tuh..

Cik Rongoks berkata...

ika tak bukak lg nuffnang. hikhik
kemalasan melanda dgn line tenet cam siput nie. haishh

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol