Cuti raya dah apply!!

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Baru dapat apply cuti tadi.. Teruk betul.. Orang lain semua seminggu sebelum dah apply cuti.. tapi yuyu.. lagi berapa hari je nak raya baru nak apply cuti.. Tapi, keputusannya tidak mengecewakan.. Yuyu sms je boss tadi.. Nak call sayang credit mcm membazir pulak.. (chitt padehal tak de credit. ngaku jelah!) muehehe... Dialog antara yuyu dengan bos tadi..

yuyu : boss hari raya dapat berapa hari cuti??
boss: raya hari ahad dengan isnin kan?? u nak cuti 2 hari tu ke nak extra??
yuyu: kalau i mintak cuti sampai hari jumaat boleh tak?
boss: seminggu lah?? ohh okeyh.. 

waaahh rasa macam nak melompat je kat office nih.. erkk.. tapi tak kisah pon nak melompat.. yuyu seorang je dalam office nih.. Anyway TQ boss sebab bagi yuyu cuti lama.. Macam tak sangka pulak dapat.. Yuyu pon ada rasa-rasa takut jugak nak meluahkan hasrat nak cuti seminggu nih.. tapi memberanikan diri jugak.. Alhamdulillah.. Syukur dapat boss mcm dia.. Walaupun china.. tapi memahami pekerjanya yang kaum lain.. 


muka org happy tapi cover cun actually..

Dapat lah yuyu beraya sakan tahun nih.. :) Alang-alang.. Dikesempatan ini.. Yuyu nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN.. Yuyu nak minta maaf jika selama yuyu beraktif dalam dunia blog ni ada yang terkasar bahasa, tercuit hati pembaca, terlebih sini sana.. Maafkan lah yerk.. (*_*) wahh bagi ucapan mcm esok pulak nak raya.. muehehe.. Kepada yang dah dapat kad raya dari yuyu tuh.. Alhamdulillah.. Sempat jugak sampai kat tangan korang before raya kan.. to all bloggers jemput datang raya rumah yuyu.. Insyaallah ada duit raya.. hehhee (kpd yg dtg jerk..) dan juga dapat lah rasa kuih raya yang yuyu buat.. 

Korang pulak dapat cuti raya berapa hari?? share sikit..


2 ulasan:

Boo berkata...

Assalamualaikum yuyu..
sheila apply seminggu, cuti cuma tambah 2 hari je. Sedih gila. Ingat nak raya sakan sket sbb tahun ni tahun pertama ada suami :(

Yana Aina berkata...

seronoknya .. yana sok dh mula cuti. saja ambil awal ... 1st time nk beraya ngn incik hubby excited. heheh selamat bercuti dan selamat hari raya :)

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol