Smooties Chocolate Oreo

Assalamualaikum!!

Bulan-bulan puasa ni.. Aku rasa memang takde chance lah nak merasa air pebret aku nih!! mana taknya.. siang puasa.. petang dah tergedik-gedik nak gi bazar.. dah tak ingat dah air pebret tuh sebab nya kalau nak beli untuk minum waktu berbuka.. alamatnya minum air oreo kembang lah.. tak sedap.. so, dengan terpaksanya membatalkan niat yang suci dan murni plus (+++) ala-ala ngidam tuh.. sebab mak kat rumah dah buat air tembikai (pebret jugak..) tak peh! tunggu lah.. lagi 2 minggu saje lagi.. abis je memang aku lenjan banyak-banyak.. buahahahahaa!!! 

Kat mana nak carik air ni?? Kat mana-mana branch COOL BLOG (pink!!)
Macam mana aku boleh suka air ni?? Jangkit dari kawan aku.. Dia yang bawak penyakit.. kah kah..
Sedap sangat ke?? perrghhh memey sedap.. rugi kalau tak cuba!! try lah nanti..
Macam mana nak order?? Pegi je kat COOL BLOG, cakap kat dia saya nak smoothies chocolate oreo (+) pearl (+) oreo jangan hancur sangat eh (yg ni mmg korang kene sebut untuk dapatkan rasa yang lebih ummpphh!!)
Harga dia mahal tak?? Mahal tak mahal jugak.. Biasalah harga perniagaan francais.. mestilah ade mahal skit.. kalau tak nak pearl kalau tak silap RM4.80 kot, tapi kalau ada pearl RM5.10 (aku slalu order) dah serupa korang makan nasi campur tengah hari.. ngeh ngeh ngeh..

malas nak cakap lebih-lebih.. korang tak kan percaya.. baik pegi beli dulu, try minum.. rasakan kenikmatannya... haaa baru lah ummppphh!!! hahhaaa... jom beli..beli...

Love,
YULIANA WAHIT

4 ulasan:

dhia adawiyah berkata...

SEDAPNYA !!! .. terliur lahh ...

Saya Disini berkata...

erm..sedpnye

Nadia Elena berkata...

fuhhh tetiba mengidam.. T_T

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

eyqa pun addicted ngn nie.. rase cam nak suruh cool blog duk dpn umah jew.
http://chocolateholic4eva.blogspot.com

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol