Biscuit HUP SENG with HOT MILO

Assalamualaikum..

Sebelum tuh, entry ini bukan untuk menggoda semua yang tengah berpuasa.. Just want to sharing what i love!
Entah kenapa tiba-tiba terasa macam nak menikmati satu hidangan yang sememangnya sangat owesome. nikmat, sedap dan hingga menjilat jari bila dimakan waktu-waktu sejuk macam ni.. Huh!! Apesal lah aircone dalam  office ni sejuk sangat.. Terlupa pulak nak bawak toto tadi gi office.. keh keh keh..



besar kebapok.. sumber http://cibilzsonic.blogspot.com

Biscuit HUP SENG with HOT MILO
Teringat waktu-waktu zaman remaja kt hostel dan praktikal.. (erkk dah tua ke aku ni?) Pantang ada waktu terluang sikit..  memang selalu melantak benda alah nih (tak nak ckp makanan.. tukar nama lain..) Nak tau kenapa?? sedap korang!! sedaaaappp saaanngggaaattt!!! susah nak gambarkan kenikmatannya.. Hanya orang-orang yang pernah melantak benda alah ni yang tau dan faham kenikmatannya.. Hehehee.. Over bebenorr.. :)

I love biscuit.. I love MILO! I love the smell of hot MILO yang berasap kepul-kepul tuh.. 
I LOVE IT!!

Seriously, gambar diatas membuatkan tekak dan perutku bernyanyi-nyanyi.. Ishhh!!! kenapalah waktu mcm ni nak imagine biscuit ngn milo ni.. Kenapa tak tunggu lepas waktu berbuka.. Betul-betul menguji keimanan..
Sabar yuyu.. sabar... (sambil urut-urut dada ni..) Malaysia boleh.. dah tentu pon kau boleh tepis godaan nih..

You all semua pon mesti ada yang suka dengan benda alah ni kan??  Biscuit Hup Seng dicicah (cicah??) dengan Milo panas.. Lagi-lagi kalau makan dengan kawan-kawan or family or sesiapa saja.. bertambah lah kenikmatannya.. Hahahahaha!! 

Ok cukup!! Cukuplah cerita pasal makanan tuh! Tak sanggup lagi dah nih..
Chowww... (^_^)

5 ulasan:

Sue PeLik berkata...

sungguh! tetiba lak tingin nak makan! huhuhuhu nak p cari laa bukak pose nanti huhuhu

ros_reeza berkata...

memang sedap pun,
biskut hup seng ni...

Milo pulak tak ada lgi yg dapat lawan.. hihihi

lynndAmya berkata...

haha betul, kdg2 makan benda alah ni pun dh cukup, tp sy suke cicah biskut dgn air nescafe O panas ! Perghhh, kawwwsinchi sgguh, haha :p

✿Lady Ainaa✿ berkata...

sy suka kalau biskut tu dicicah dengan teh o pnas.. hehehe.. tp biskut tu memang sedap kalau celop dengan air apepun..Lovely

boni kacak berkata...

saya tau.. sebab dulu selalu saya cicah biskut ni dengan air teh o.. hehehe.. memang menyelerakan

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol